Tragedia serii în România! Un medic veterinar din Petroșani a fost ucis

Tragedia serii în România! Un individ din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, a comis o crimă sâmbătă, 9 decembrie 2023. A strangulat o femeie, medic veterinar. Ulterior, a încercat să-și ia viața cu un cuțit.

A fost prins de forțele de ordin și transportat apoi la spital. Rănile suferite sunt superficiale. În prezent, se află sub supravegherea poliției.

Sanda Draia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, a declarat că între agresor și victimă a existat o relație de prietenie în trecut. Cei doi nu erau căsătoriți. Cabinetul veterinar în care a avut loc tragedia nu aparținea victimei.

„A fost comis un omor de către o perspană de sex masculin în vârstă de 30 de ani, victima este o femeie în vârstă de 30 de ani. Fapta a avut loc într-un cabinet veterinar, fără legătură cu serviciul victimei, care era medic veterinar.

Prezumtivul autor a avut apoi o tentativă de sinucidere, dar întrucât rănile sunt superficiale, el fiind investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, a fost preluat de organele de poliţie şi la această oră este audiat de procuror, care poate lua măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia”, a declarat, sâmbătă, Sanda Draia pentru News.ro.

Val uriaș de tragedii în România

Cu două zile în urmă, Bogdan Stamatoiu, redactor-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, ar fi încercat să-și pună capăt vieții. Inițial, s-a speculat că acesta ar fi fost concediat de noua conducere, dar publicația a infirmat această informație. GSP a transmis propria poziție în acest sens.

Potrivit Poliției Române, el ar fi intrat în coliziune cu un stâlp cu mașina sa. Vehiculul circula cu viteză foarte mare. Primele informații sugerează că mașina sa a ieșit de pe carosabil și a lovit un stâlp de înaltă tensiune situat pe partea dreaptă a drumului. Potrivit IPJ Ilfov, autoturismul se deplasa pe DJ 301 dinspre județul Călărași spre comuna Cernica, iar accidentul a avut loc în zona km 9.

Șoferul, în vârstă de 55 de ani, a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri specializate.

Poliția Rutieră a demarat investigații în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. I s-au recoltat probe biologice lui Bogdan Stamatoiu pentru a stabili dacă era sub influența alcoolului sau altor substanțe. Cauzele exacte ale accidentului nu sunt cunoscute momentan, iar poliția județului Ilfov nu a dezvăluit identitatea șoferului la momentul anunțării accidentului.