”Tocmai de aceea am considerat că este oportun să introducem zboruri zilnice pe această rută. Ajungem, în acest fel, la un număr de aproape 8.000 de călători care zboarăcu noi în fiecare lună”, spune Claudia Stroescu, Sales Manager Romania, TAP AIR Portugal.

Pentru această vară, preţul unui bilet dus-întors cu toate taxele incluse porneşte de la 120 euro, dar posibilităţile de tarifare sunt multiple.

” Compania noastră a transportat mai mult de un milion de persoane în ultimul an. Avem un factor de încărcare egal cu nivelul record anunţat de IATA pentru 2017, 80,2% din numărul de locuri ocupate într-un avio”, mai spune Claudia Stroescu.

În curând, românii vor putea zbura cu A320neo, un avion mai modern, confortabil și prietenos cu mediul, în cadrul procesului de modernizare a flotei, început în 2015.

Noii acționari ai TAP au anunțat, imediat după semnarea contractului de privatizare, o comandă pentru 53 de noi aeronave, de ultimă generație, către Airbus.

Până în 2025, față de cele deja integrate în flotă până în prezent, TAP va mai primi încă 71 de aeronave noi, printre cele mai moderne tipuri de aeronave, confortabile, tehnologice și cu una din cele mai eficiente tehnologii în ceea ce privește reducerea consumului de combustibil cu 15% și reducerea emisiilor de CO2.

Portugalia a devenit în ultimii ani una din destinaţiile preferate ale românilor, fie că vorbim de o vacanţă la plajă sau de un city break în fascinanta Lisabona. De asemenea, Lisabona este şi poarta de trecere către alte destinaţii la mare căutare şi asta se simte tot în creşterea numărului de călători. Traseele către şi dinspre Azore şi Madeira, de exemplu, au crescut cu 28,3% iar pe rutele către Brazilia numărul de călători este mai mare cu 18,6%.

În total Tap Air Portugal ajunge în 88 de destinaţii din 34 de ţări, inclusiv din America de Nord şi de Sud şi Africa.