Costin Mărculescu a regretat faptul că nu are copii. Chiar el a dezvăluit totul.

„Ăsta este regretul meu, că nu am avut şi nu am copii care să fie acum mari, să se bucure de mine, să se mândrească cu mine şi cu realizările mele şi să fie prietenii mei”, spunea Costin Mărculescu.

Problemele de sănătate ale acestuia

Mara Bănică, una dintre prietenele apropiate ale lui Costin Mărculescu, a mărturisit în emisiunea Xtra Night Show că, cel mai probabil actorul a suferit un infarct, în contextul în care a chemat salvarea pentru că avea un puseu de tensiune în urmă cu câțiva ani.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică.

Dezvăluirea făcută de Mara Bănică

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?» și a zis că: «nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi«.

El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce… Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a mai spus Mara Bănică în emisiunea de la Antena 1.

Jurnalista a dezvăluit că acesta suferea și de depresie pentru că-și pierduse toți banii pe care-i investise în firmă. Mara Bănică exclude varianta sinuciderii, chiar dacă acesta nu își revenise.