Anunțul decesului a fost făcut miercuri seară, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, după ce actorul a fost găsit mort în casa sa.

„Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele.

Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti? De inimă rea”, a scris Costin Mărculescu pe Facebook, în noiembrie 2018.

Costin Mărculescu a decedat la vârsta de 50 de ani. Acesta a fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce oamenii legii au ajuns la locuința actorului mulțumită vecinilor alarmați, care au sunat la 112 deoarece nu l-ar mai fi văzut de câteva zile bune.

Problemele de sănătate ale acestuia

Mara Bănică, una dintre prietenele apropiate ale lui Costin Mărculescu, a mărturisit în emisiunea Xtra Night Show că, cel mai probabil actorul a suferit un infarct, în contextul în care a chemat salvarea pentru că avea un puseu de tensiune în urmă cu câțiva ani.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică.