„El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el”, a spus Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu a decedat la vârsta de 50 de ani. Acesta a fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce oamenii legii au ajuns la locuința actorului mulțumită vecinilor alarmați, care au sunat la 112 deoarece nu l-ar mai fi văzut de câteva zile bune.

Problemele de sănătate ale acestuia

Mara Bănică, una dintre prietenele apropiate ale lui Costin Mărculescu, a mărturisit în emisiunea Xtra Night Show că, cel mai probabil actorul a suferit un infarct, în contextul în care a chemat salvarea pentru că avea un puseu de tensiune în urmă cu câțiva ani.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică.

Dezvăluirea făcută de jurnalistă

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?» și a zis că: «nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi«.

El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce… Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a mai spus Mara Bănică în emisiunea de la Antena 1.

Jurnalista a dezvăluit că acesta suferea și de depresie pentru că-și pierduse toți banii pe care-i investise în firmă. Mara Bănică exclude varianta sinuciderii, chiar dacă acesta nu își revenise.