Noile planuri tarifare vin în completarea portofoliului „Perfect pentru Tine”, acoperind astfel toate nevoile de comunicare ale clienţilor.

Astfel, noile planuri tarifare includ, pe lângă sute de minute şi SMS-uri în reţea şi până la 280 minute naţionale, 500 MB de trafic de date pe care clienţii îi pot folosi pentru a-şi verifica e-mail-ul, pentru a vorbi cu prietenii lor prin instant messaging sau social media, dar şi pentru multe alte aplicaţii.

Mai mult, traficul de date inclus în oricare dintre abonamente poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât de pe telefon, cât şi de pe PC (desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem).

Mai mult decât atât, clienţii  care vor semna un contract nou sau îşi vor reînnoi abonamentul pentru o perioadă de 24 de luni vor beneficia şi de următoarea ofertă promoţională: minute şi SMS-uri în reţea nelimitat pentru primele şase luni de contract, pentru toate abonamentele SmartPhone cu o valoare lunară mai mare de 17 euro (TVA inclus), sau dublul minutelor şi SMS-urilor în reţea pentru incluse în planul tarifar pentru smartphone, pentru abonamentele cu o valoare lunară mai mică de 17 euro (TVA inclus), pentru primele 6 luni de contract.

Promoţia este disponibilă până pe 15 februarie 2011 cu posibilitatea de extindere.