Începând cu 1 martie, Mihai Bărbuţ (41 ani) a preluat poziţia de director de vânzări şi relaţii cu clienţii (Sales and Customer Care Division Director) în cadrul Cosmote România. Bărbuţ va răspunde de unităţile de vânzări indirecte, vânzări corporate şi relaţii cu clienţii ale Cosmote România, vânzările indirecte ale Germanos şi operatiunile de vânzări Zapp.

Mihai Bărbuţ (foto 1) s-a alăturat Cosmote România în iunie 2008, pe poziţia de Indirect Sales Department Senior Manager. Are 14 ani de experienţă în telecomunicaţii, în zona de vânzări directe şi indirecte. A lucrat anterior în companii precum Orange şi Telemobil. Bărbuţ a absolvit Universitatea Tehnică Grigore Asachi.

Nikolaos Choumis a preluat funcţia de Chief Commercial Officer al Globul Bulgaria.

Nikolaos Choumis a fost directorul departamentului Sales şi Customer Care timp de doi ani, coordonând o echipă de aproximativ 500 de specialişti. Acesta s-a alăturat Grupului OTE în ianuarie 2007, unde a ocupat funcţia de director de vânzări servicii date al OTEGlobe. Choumis are o experienţă de peste 18 ani în domeniul telecomunicaţiilor, deţinând funcţii de conducere în companii din Grecia, precum Q-Telecom, Vodafone, Unifon şi CosmoLine.