Portofoliul Cosmote Business include abonamente de la XXS până la XXL Plus. Apeluri nelimitate în grup, minute şi SMS-uri naţionale, minute internaţionale sunt doar câteva dintre beneficiile pe care noile abonamente le aduc întreprinderilor mici şi mijlocii din România.

Noile abonamente pot fi achiziţionate împreună cu smartphone-uri speciale şi terminale astfel încât toţi angajaţii să aibă access la e-mail şi internet chiar şi atunci când sunt în afara biroului.

„În linie cu promisiunea de a le oferi clienţilor cele mai avantajoase oferte de comunicare, Cosmote România a creat pachete personalizate cu scopul de a întâmpina varietatea de nevoi de comunicare ale întreprinderilor mici şi mijlocii. Acum IMM-urile, indiferent de mărimea lor, pot avea cel mai bun raport calitate – preţ şi beneficii chiar de la magazinul de vis-a-vis. Astfel, chiar dacă vorbim de o afacere la început de drum sau care are deja ani de experienţă, acestea au la dispoziţie cele mai avantajoase abonamente, potrivite cerințelor lor”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România.

Noul portofoliu de abonamente are preţuri începând cu 6 euro/lună (fără TVA) pentru abonamentul XXS şi pot ajunge până la 65 euro/lună (fără TVA) pentru abonamentul XXL Plus, care include, pe lângă minute nelimitate în grup, şi trafic de date naţional nelimitat şi minute naţionale nelimitate. Mai mult, începând cu abonamentul L, clienţii de business au trafic de date în roaming inclus, de la 18 euro/lună (fără TVA), o soluţie perfectă pentru oamenii de afaceri care călătoresc des în afara ţării şi au nevoie să gestioneze afacerea.

Noul portofoliu Business este disponibil pentru contracte noi, dar şi pentru clienţii de business existenţi care doresc să îşi reînoiască contractele, pentru 12 sau 24 de luni.