Clienţii Cosmote care au deja activată extraopţiunea Connect Mobile (preplătită sau la abonament) vor beneficia, în cadrul unei promoţii, de trei opţiuni ale aplicaţiei ‘RadarMe powered by Cosmote’ ca bonus, fără alte costuri.

Utilizatorii Cosmote care descarcă, se înregistrează şi utilizează ‘RadarMe powered by Cosmote’ vor primi, gratuit, opţiunea de a crea un grup, beneficiind de aceasta pentru toată perioada când vor utiliza aplicaţia, astfel încât reuniunea prietenilor sau a familiei şi comunicarea cu ei va deveni mai uşoară. Aplicaţia include 6 opţiuni – chat privat, hărţi, chat de grup, extra grup şi un  pachet de servicii adiţionale. Pentru clienţii Cosmote care au deja activată una dintre extraopţiunile Connect Mobile (la cartelă sau la abonament) lansate pe 25 noiembrie sau activează începând de astăzi o extraopţiune nouă se pot bucura de o ofertă specială: următoarele 3 opţiuni sunt gratuite atâta timp cât aceasta este activă: chat privat, vizualizare hartă şi chat de grup.

„În ziua de azi, aplicaţiile reprezintă una dintre principalele nevoi ale utilizatorilor de smartphone, începând de la conversaţii, jocuri, noutăţi, fotografie sau muzică şi până la o gamă variată care satisface nevoile de bază şi cele complexe. Aplicaţiile mobile utilizate de o persoană definesc stilul de viaţă şi interesele acesteia”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România.

Astfel, socializarea devine mai uşoară cu această aplicaţie freemium nouă pe piaţă oferită de Cosmote. Design-ul aplicaţiei include localizarea în timp real a utilizatorilor activi, pe baza unui ecran cu radar şi hartă. Pentru o localizare mai precisă a utilizatorilor aplicaţiei, este necesară activarea GPS-ului. Grupurile pot fi create sau pot fi adăugate, în timp ce legătura cu alţi utilizatori poate deveni distractivă.

Mai mult, toţi utilizatorii români ai aplicaţiei vor putea localiza magazinele Cosmote şi Germanos mai uşor, acestea fiind prezente pe hartă.

Dacă nu este utilizată gratuit împreună cu Connect Mobile, aplicaţia este disponibilă pentru utilizatorii  pentru 0.60 euro/lună (fără TVA). Aplicaţia este disponibilă pentru utilizatorii care folosesc telefoane cu sistem de operare începând de la Android 2.2.