Vești bune pentru telespectatori. Marți, 29 iunie, Cornel Dinu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Fost jucător și antrenor de fotbal, acesta a ocupat, de-a lungul timpului, și o serie de funcții administrative importante în cadrul clubului alături e care a petrecut o viață întreagă, Dinamo București.

Fost Președinte al Clubului Dinamo București, a debutat la echipa în orașul natal, Metalul Târgoviște, la seniori a jucat doar pentru Dinamo București, fiind mulți ani căpitanul naționalei de fotbal, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri.

Cornel Dinu va oferi detalii despre carieră să strălucitoare, despre eșecuri, dezamăgiri, dar și amănunte despre viața personală.

Ce întrebări îl așteaptă pe Cornel Dinu 

“De ce ați renunțat la avocatură pentru fotbal?”, “De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo?”, “Ați fost dependent de alcool?”, “Cum v-ați decis să infiati un copil?”, “Ați încercat vreodată să vă luați viața?”, “Sunteți invidios pe succesul lui Mircea Lucescu?”, “Va considerați un tip superior?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cornel Dinu în ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D.

Cornel Dinu s-a născut pe 2 august 1948 în Târgoviște, România și ete un fost jucător și antrenor de fotbal care a deținut de-a lungul carierei sale mai multe funcții administrative în cadrul clubului Dinamo București.

În același timp, invitatul lui Denise Rifai a ocupat și funcția de secretar de stat în Ministerul Sporturilor, între anii 1990 și 1992.

În urma anchetei ziarului Gazeta Sporturilor, Cornel Dinu a fost desemnat de trei ori „fotbalistul anului”, în 1970, 1972 și 1974. Debutul în divizia a l-a avut în anul 1966, într-un meci Dinamo-Steagul Roșu, în care a jucat pentru echipa din Ștefan Cel Mare. Cornel Dinu s-a retras din fotbal pe 18 iunie 1983, jucând ca senior doar pentru echipa de fotbal Dinamo București.

În total, fotbalistul a avut 454 de apariții în Liga 1 și 53 de goluri marcate. Dinu are porecla „Procurorul”, fiind mulți ani căpitanul echipei naționale, unde a jucat în 75 de meciuri și a marcat de 7 ori.