În urmă cu mai bine de 10 ani, pe când Gabriela Firea prezenta o emisiune la Antena 3, fostul parlamentar, Cristian Boureanu, a avut un schimb dur de replici cu aceasta. A insinuat atunci câ Firea ar fi avut o legătură amoroasă cu Călin Popescu Tăriceanu, fost premier şi şef al PNL.

Denise Rifai a uimit-o pe Firea

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Denise Rifai a reamintit acel episod, apoi, înainte de a-i adresa o nouă întrebare Gabrielei Firea a reamintiti faptul că presa a vehiculat, de-a lungul timpului faptul că ex primarul Capitalei ar fi avut relaţii cu mai mulţi oameni politici şi nu numai.

„De-a lungul timpului s-a vehiculat, pe lângă domnul Tăriceanu alte nume de bărbaţi cu care aţi fi avut legături mai mult decât amicale. Viorel Hrebenciuc, Radu Berceanu, Radu Vasile sau Mugur Isărescu. Care bârfă v-a deranjat cel mai tare?”, a fost întrebarea directă a jurnalistei Denise Rifai.

Cum a răspuns Firea la cea mai dificilă întrebare?

Firea a spus că nu este deranjată deloc de bârfe pentru că toate sunt numai miniciuni. „Nu m-au deranjat, nu au cum să te deranjeze bârfele. Minciuni cap coadă şi răutăţi. E doar de râs.

Domnul Boureanu a făcut acea apreciere ca să mă reducă la tăcere. Boureanu ştia acest lucru şi a vrut să mi-o servească. Aşa a venit replica. Eu îi spusesem că are muci în freză, fix aceeaşi expresie pe care o folosise şi domnul Tăriceanu la adresa acestuia.

Avem de dat socoteală în faţa lui Dumnezeu şi consştiinţei noastre. Toate aceste nume vehiculate nu au nicio legătură cu viaţa mea privată. E greu să crezi despre o femeie că reuşeşte în viaţa profesională fără niciun fel de ajutor şi doar prin activitatea sa.

Mereu se presupune că a ajutat-o cineva. De multe ori mă amuză. Când eram tânără şi citeam un articol fără semnătură mă întristam. Nimeni nu crede aceste lucruri”, a dezvăluit Firea la Kanal D.