Denise Rifai de la Kanal D a încercat să îşi aducă un invitat de marcă la emisiunea pe care o realizează în fiecare marţi. Din păcate, nu a reuşit. A fost refuzată chiar în direct de către un celebru bărbat din România.

Pepe a refuzat-o pe Denise Rifai

Pepe a refuzat-o pe Denise Rifai în direct, în timpul unei intervenţii telefonice a jurnalistei în cadrul unui podcast realizat de Pepe pe Youtube. Totul s-a întâmplat înc adrul emisiunii online BarOnline, pe care Pepe o realizează săptămânal.

Pepe i-a avut invitați pe Serghei Mizil și Silviu Andrei, fostul dj al emisiunii lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Chiar în timpul emisiunii, Silviu Andrei a sunat-o pe Denise Rifai, iar Pepe a dezvăluit de ce nu vrea să apară în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D.

Motivele refuzului lui Pepe

Chiar Pepe a dezvăluit de ce nu vrea să participe la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cântăreţul este convins că majoritatea întrebărilor pe care le va primi nu vor fi doar despre cariera lui, ci și despre cele două foste neveste.

Denise Rifai a acceptat refuzul, dar a dezvăluit faptul că îl place foarte mult ca solist şi că totuşi și-ar dori nespus să fie invitatul ei.

Mai mult, Pepe a mai adăugat că fetele lui sunt destul de mari pentru a înțelege anumite lucruri legate de viața lui personală, motiv pentru care a decis să nu-și mai expună viața personală la TV. Totuşi, Denise Rifai a mai spus că invitația rămâne valabilă și speră că va găsi formula ideală pe care Pepe o va accepta în cele din urmă.

Motivele pentru care Serghei Mizil nu apare la Kanal D

În cadrul intervenţiei telefonice, Denise Rifai a explicat de ce nu l-a invitat până acum în emisiune pe Serghei Mizil, invitatul lui Pepe de la podcast. Jurnalista i-a spus lui Serghei Mizil că momentan nu s-a pus problema să fie invitat, dar că își dorește foarte mult să îl intervieveze pe viitor.