Denise Rifai umblă şi la capitolul imagine. Una dintre cele mai apreciate, dar şi admirate vedete TV din România punctează şi la un alt capitol în ultima vreme.

Apariţii fabuloase pe reţelele de socializare

Mutarea de la Realitatea TV la Kanal D i-a priit lui Denise Rifai. Dovadă sunt audienţele foarte bune realizate în ultima vreme. Chiar la ultima emisiune, atunci când l-a avut invitat pe Adrian Minune, 40 de întrebări cu Denise Rifai a fost pe locul 2 la nivel naţional. Peste un milion de români s-au uitat la emisiune, iar Kanal D reuşeşte să se bată de la egal la egal cu giganţii ProTV şi Antena 1.

Totuşi, Denise Rifai punctează şi la capitolul imagine, nu doar emisiuni cu audienţe importante. Vedeta celor de la Kanal D îi încântă, mai nou, pe fanii de pe reţelele de socializare cu postările ei.

Pozele postate de către jurnalistă pe reţelele de socializare în ultimele zile au avut mare impact în rândul prietenilor virtuali. Aceştia au fost extrem de încântaţi de noua imagine a lui Denise Rifai. Dor această primă imagine a strâns sute de like-uri şi comentarii.

Denise Rifai le-a arătat prietenilor ei vituali ţinutele cu care a fost la emisiune. „Una din tinutele mele de la #40deintrebari!

Si daca ar fi sa povestesc experienta cu echipa aceasta minunata de femei cu maini de aur, apoi m-as rezuma sa spun ca fiecare clienta pleaca de la #cristallini cu o tinuta care-i pune in valoare frumusetea, personalitatea si feminitatea!
Ce ne a iesit, vedeti mai jos! 🤍 Vreau le Multumesc fetelor pentru rabdarea si migala ce le caracterizeaza!”, a scris jurnalista.

 

Şi la ultimele poze postate, Denise Rifai a avut un mesaj special pentru cei care o urmăresc. „Rar mi-a fost dat sa intalnesc niste femei atat de pricepute in arta croitoriei! E un mare dar sa poti sa faci o haina sa imbrace bine si sa scoata in evidenta calitatile unui trup!”, a scris vedeta Kanal D.

40 de întrebări cu Denise Rifai

Jurnalista realizează emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai în fiecare marţi, de la ora 23, la Kanal D.