Conzo a fost lansat astăzi printr-un eveniment organizat în colaborare cu Tudor Communications.

Această nouă platformă oferă servicii de tip marketplace pentru compani, subcontractori, persoane fizice, vânzători și distribuitori.  Înregistrarea pe site și folosirea acestuia sunt complet gratuite pentru persoanele care doresc utilizarea platformei în scopul găsirii de servicii dar și pentru meseriașii care sunt în căutare de oferte de muncă.

Conzo oferă și o posibilitate premium pentru companiile care doresc să își facă cunoscute serviciile, printr-o subscripție de 85€/30 de zile, 235€/90 de zile sau 450€/180 de zile. Nefiind limitat la postarea de produse, servicii, materiale sau utilaje, Conzo oferă și o platformă cu notificări și progres în timp real pentru a face posibilă verificarea live a stadiului în care se află un proiect.

De asemenea, Conzo face comunicarea informațiilor cât mai ușoară prin felul în care permite utilizatorilor să posteze un proiect, aceștia având posibilitatea de a specifica bugetul valabil, specificațiile tehnice și cerințele respective, orice proiect, produs sau serviciu fiind împărțit în funcție de oraș și buget. În momentul de față, feedback-ul general este unul pozitiv, acest lucru datorându-se unicității produsului și a lipsei de concurență.