"Nu cer autostradă pentru mine, nu mă interesează pentru mine, mă interesează pentru tineri, pentru ţară. Şi nu cer autostradă pentru Renault, pentru Dacia, este în interes naţional. Transportul comercial, de luni până vineri, se face pe Valea Oltului. Cu ce viteză? Cu viteză comercială de 32-35 de kilometri pe oră? Aia nu e performanţă", a declarat Stroe, după festivităţile prilejuite de aniversarea a 10 ani de la deschiderea Centrului Internaţional Logistic (AILN) al Dacia de la Mioveni.

El îi spusese anterior deputatului PSD Mircea Drăghici, consilier onorific al premierului Victor Ponta pe probleme legate de industria auto şi transporturi, că va relua în spaţiul public, de câte ori va considera necesar, subiectul autostrăzii Piteşti-Sibiu.

"Domnule consilier Drăghici, de mine nu scăpaţi până nu merg pe autostradă de la Piteşti la Sibiu. Şi vă blestem să mergeţi, am fost săptămâna trecută, să prindeţi un convoi de camioane cum am prins eu şi să pierdeţi o oră şi jumătate în plus. (…) Vă urez ca nu numai peste zece ani, peste o sută să lăsaţi în urmă ceva", a spus Constantin Stroe.

Deputatul Mircea Drăghici a transmis mesajul lui Victor Ponta, în care se sublinia, printre altele, faptul că premierul susţine în continuare realizarea cu prioritate a autostrăzii Piteşti-Sibiu. "Autostrada Piteşti-Sibiu este pe locul întâi în Master-Planul de Transport. Ştiu că au fost unele îngrijorări ale angajaţilor, că reprezentanţi ai conducerii Dacia Renault au transmis anumite semnale. Eu (…) susţin în continuare autostrada Piteşti-Sibiu", se preciza în mesajul premierului.

SURSA: Agerpres


Te-ar putea interesa și: