Grupul Penta este un grup specializat în investiții pe termen lung, având investiții în diferite domenii, precum: jocuri de noroc, servicii financiare, servicii farmaceutice (prin Grupul Dr. Max), producţie, investiții imobiliare, retail sau media.
A&D Pharma este un grup integrat vertical, activând în special la nivelul comerțului angro de produse farmaceutice și parafarmaceutice (prin Mediplus Exim SRL și A&D Pharma Marketing & Sales Services SRL) și la nivelul comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice, operând lanțurile de farmacii Sensiblu și Punkt.

Grupul A&D Pharma este de asemenea prezent pe piața comerțului angro de produse farmaceutice și parafarmaceutice din alte țări din Europa Centrală și de Est, precum Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia sau Ungaria.
Consiliului Concurenţei analizează această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.