După ce a fost numit consilier pe probleme cu populaţia în cadrul ministerului de finanţe, artistul Dan Bittman susţine lansarea noului Credit Ipotecarde la Millennium Bank, campanie ce are titlul „Fericirea începe acasă!”, parafrazând piesa lansată recent de Holograf.

„Parteneriatul de imagine dintre Millennium Bank şi Holograf se bazează pe complementaritate – Holograf este un brand cu notorietate, cu rădăcini adânci, iar Millennium Bank este un brand încă la început de drum pe piaţa românească – dar mai ales pe armonia valorilor – atât Millennium Bank, cât şi Holograf îşi caută şi găsesc mereu inspiraţia în viaţa reală. Această asociere este dedicată promovării exclusive a Creditului Ipotecar oferit de bancă”, a declarat Cristina Bold, Director de Comunicare, Millennium Bank România.

„Clienţii care fac o simulare pentru un Credit Ipotecar Millennium Bank vor primi gratuit un CD Holograf – ediţie limitată – care conţine noua piesă Holograf adaptată campaniei Millennium Bank, precum şi alte hituri ale formaţiei”, se arată în comunicatul băncii.

Nu numai statul apelează la vedete

Asocierea de imagine dintre Millennium Bank şi Holograf reprezintă implementarea pe plan local a strategiei grupului Millennium bcp de a apela la vedete din domeniul muzicii pentru promovarea creditelor ipotecare.

Sebastian Vlădescu, ministrul de finanţe  l-a angajat în minister pe artistul Dan Bittman, „consilier pe probleme cu populaţia”, la scurt timp după ce îl numise tot într-o funcţie de consilier pe Andrei Gheorghe. Acesta din urmă a încetat colaborarea cu ministerul.