În noiembrie, Condmag, a semnat, în calitate de lider de asociere, împreună cu AMI Baia Mare şi IMI Baia Mare, un contract cu Transgaz pentru execuţia conductei de transport gaze naturale Maşloc Recaş, în valoare de 15,39 milioane lei, fără TVA. Termenul de execuţie a lucrării este de şase luni de la data primirii ordinului de începere a lucrărilor.

În primele 11 luni, Condmag a încheiat contracte de execuţie lucrări cu alţi beneficiari în valoare de 10,374 milioane lei, fără TVA.

Condmag activează în domeniul construcţii de conducte de petrol şi gaze, conducte magistrale de transport, în sectorul conectării la sonde, staţii de comprimare gaze, reţele de distribuţie gaze naturale. Condmag a construit peste 85 la sută din reţeaua de conducte magistrale de transport gaze naturale din România, însumând 12.000 km. Peste hotare, firma a executat împreună cu Rompetrol lucrări de montaj de circa 620 km conducte în Iordania, fosta Iugoslavie şi Turkmenistan.

Principalii clienţi ai companiei sunt Transgaz, Romgaz, E.ON Gaz România, Distrigaz Sud, Petrom, Consilii Locale, Primării şi Prefecturi.