Simona Halep este într-o relaţie cu omul de afaceri Toni Iuruc de aproape un an de zile. Recent, acesta a cerut-o în căsătorie pe Simona, iar aceasta a acceptat. Stere Halep, tatăl campioanei, a fost şi el de acord cu nunta fiicei sale, însă i-a impus lui Iuruc o condiţie pentru ca aceasta să aibă loc.

Stere Halep i-a transmis afaceristului că acceptă ca el să o ia de nevastă pe Simona, dar trebuie să aştepte până anul viitor, după ultimul turneu de Grand Slam din circuit, respectiv US Open. Tatăl Simonei Halep îşi doreşte ca fiica sa să participe la toate turneele de Grand Slam din 2020.

Se pare că Toni Iuruc a fost de acord cu această condiţie, astfel că nunta lui cu campioana României de la Wimbledon va avea loc anul viitor, în luna septembrie. Ceremonia se va desfăşura potrivit tradiţiilor machedoneşti, la care familia Halep ţine foarte mult. Vor fi sute de invitaţi, printre care şi multe personalităţi, scrie romaniatv.net.

“Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, spunea Simona Halep în luna august.