Dacă ai o afacere nouă sau ești un tânăr la început de drum în domeniul antreprenoriatului și ți-ai dori ca mai mulți clienți să te cunoască și să afle despre lucrurile minunate pe care le faci, revista Capital împreună cu Agrafa Print au soluția pentru tine.

Pe lângă informații financiare de actualitate, trenduri ale pieței și modele de afaceri și lideri de succes, îți oferim un Kit personalizat care conține câteva elemente esențiale pentru a fi vizibil în rândul clienților tăi: 100 cărți de vizită, 50 pixuri, 50 coli cu antet și 50 de mape, personalizate cu brandul tău.

Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la revista Capital până pe 20 noiembrie și primești Kit-ul Antreprenorului* personalizat de Agrafa Print, în valoare de 100 de euro!

Accesează www.agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital și achiziționează un abonament pe minim 6 luni la revista Capital în perioada 18 octombrie – 20 noiembrie 2019.  Asigură-te că vei comanda abonamentul dorit și că faci plata în perioada campaniei, iar noi te îți vom trimite un voucher și toate detaliile prin intermediul cărora poți să îți revendici Kit-ul.

Concursul se desfășoară în perioada 18 octombrie – 20 noiembrie 2019!

Mai multe detalii în cotidianul Evenimentul zilei, revista Capital și online pe: https://bit.ly/2J1TxSt

*Kit-urile sunt oferite automat, în limita stocului disponibil, criteriul de selecție fiind ordinea efectuării plății.

MULT SUCCES TUTUROR!