La 30 septembrie, Grupul Financiar Banca Transilvania avea active totale de 76,6 miliarde lei, din care 64,7 miliarde lei BT individual, creditele nete reprezentând 50,2% din activele Grupului. 

Libra Internet Bank raportează pentru primele nouă luni din 2018, un profit net de 75,3 milioane de lei, cu peste 20% mai mare decât pe întreg anul trecut, potrivit unui comunicat al băncii.

„Libra Internet Bank continuă să aibă o perioadă remarcabilă, iar rezultatele financiare din primele nouă luni confirmă acest lucru. Cele mai importante motoare în creşterea record obţinută au fost segmentele de nişă pe care ne-am orientat cu precădere, respectiv Agricultură, Profesiile Liberale şi Real Estate”, a declarat Emil Bituleanu, directorul general Libra Internet Bank.

La 30 septembrie 2018, activele nete ale Libra Internet Bank au depăşit 5,2 miliarde de lei, în creştere cu 11,6% faţă de începutul anului. În această perioadă, portofoliul de credite a ajuns la 3,16 miliarde de lei, iar soldul surselor a atins 4,57 miliarde de lei.

Rata creditelor neperformante de la aceasta banca este de doar 1,71%, mult sub media sectorului bancar, care a fost de 5,56%.