Consilierul general Ciprian Ciucu, preşedinte interimar al PNL Sector 6, a anunţat, marţi, că va concura în partid să fie desemnat candidat la Primăria Capitalei la alegerile din 2020. Acesta va concura cu candidatul PSD (Gabriela Firea) și cu candidatul USR-PLUS Nicușor Dan sau Vlad Voiculescu.

Ciucu a scris pe Facebook, în dorința de a își pregătii susținătorii pentru alegerile la care vrea sa candideze, că are deja instrumentele prin care poate bune Capitala pe baze solide. Acesta se laudă că Sectorul 6 a ieșit pe locul doi în București, ceea ce înseamnă că este pregătit pentru sarcini mult mai avansate.

”Eu am viziunea cea mai realistă, dar şi instrumentele cu care să pun Bucureştiul pe baze solide după ce a fost adus în pragul dezintegrării de către PSD”, a scris Ciucu pe Facebook.

”Bun. Prezidenţiale au trecut cu bine, în Sectorul 6, candidatul PNL, preşedintele Iohannis, a scos un scor foarte bun şi în turul 1 şi în turul 2. Am muncit cu toţii, ne-am făcut treaba. Sectorul 6 a ieşit pe locul doi în Bucureşti şi ca procente şi ca număr de voturi în aceste alegeri”, a scris, marţi pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu susține că se va concentra pe alegerile locale și vrea să convingă partidul să îl desemneze ca potențial candidat.

”De acum mă voi concentra exclusiv pe alegerile locale şi pe obiectivul meu personal. Îmi voi convinge şi partidul, dar şi pe voi că eu am viziunea cea mai realistă dar şi instrumentele cu care să pun Bucureştiul pe baze solide după ce a fost adus în pragul dezintegrării de către PSD”, a mai scris Ciucu.