Potrivit sursei citate, veniturile totale ale companiei au urcat la 48,467, de la 46,862 milioane de lei, în anul precedent, iar profitul din exploatare s-a ridicat la 1,772 milioane lei faţă de 2,341 milioane lei, în primul trimestru din 2016. 

Cheltuielile totale afişate de companie s-au ridicat la 47,063 milioane de lei, faţă de 44,727 milioane de lei în perioada similară a anului trecut. 

Comelf S.A. a fost înfiinţată în anul 1991, pe structura Întreprinderii de Utilaj Tehnologic Bistriţa, fondată în anul 1971, prin transformarea acesteia în societate pe acţiuni. 

Profilul de fabricaţie al companiei cuprinde, printre altele: dezvoltarea echipamentelor pentru protecţia mediului, componente pentru maşini terasiere şi pentru centrale co-generative cu turbine pe gaz, producţia de structuri din inox şi componente sudate pentru vagoane şi trenuri de mare viteză. Tot Comelf produce maşina de turnat asfalt, freza de asfalt, macaraua telescopică, concasorul şi presele pentru compactat deşeuri metalice. 

În 1999, societatea a fost privatizată integral cu capital românesc, acţionar majoritar fiind Uzininsider S.A. Bucureşti. 

Societatea este cotată la Bursa de Valori Bucureşti, fiind una dintre cele 12 unităţi fondatoare ale Bursei de Valori din România.

AGERPRES