Dan Timotin (foto), care s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în iulie 2011, a contribuit la consolidarea şi la continuarea dezvoltării companiei şi a strategiei sale de business.

„Sunt mândru că avem o contribuiţie de succes la creşterea viitorilor lideri pentru Coca-Cola HBC. Avem ambiția de a continua să creştem noi talente şi să le oferim oportunităţi în afara României. Mă bucur că încă un membru al echipei mele acceptă o nouă provocare profesională”, declară Stephane Batoux, directorul general pe România & Moldova

În ultimii ani, numeroşi manageri locali au fost promovați în poziţii de conducere la nivel internaţional.  Simona Simion-Popescu, directorul de resurse umane pentru România şi Moldova, deţine, din martie 2013, poziţia de director BSO (Coca-Cola Hellenic Business Services Organization) în Bulgaria.

Coca-Cola Hellenic România şi Moldova l-a trimis, în 2012, şi pe directorul comercial Lucian Marin să ocupe aceeaşi poziţie în Italia. De pe poyiţia de director de resurse umane şi Simona Popovici a plecat, în 2011, să ocupe funcția de Group Rewards Director. În acelaşi an, şi Marius Croitoru, directorul financiar şi managerul de implementare SAP România şi Moldova, a fost numit în poziţia de director financiar pentru Coca-Cola HBC Italia.

Coca-Cola Hellenic este al doilea îmbuteliator ca mărime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, având vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, servind o populație de peste 560 milioane de oameni. Coca-Cola Hellenic oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, sport, energizante, ceaiuri și cafea.

În România, ca în celelalte ţări unde îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola funcţionează pe baza unui sistem propriu, care include printre altele producţia şi distribuţia produselor către consumatori. Sistemul este format, pe piaţa locală, din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul acesteia Coca-Cola Hellenic (CCH România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company).