CNA a întocmit rapoarte de monitorizare pentru 8 ediţii ale emisiunii care au înregistrat 12 reclamaţii, dar membrii CNA au urmărit, în şedinţa de vineri, imagini din ediţiile din 26 martie şi 16 mai.

Ediţiile în care este prezentată Carmen Hara ca futurolog sunt contestate de către aceasta. Avocatul său, Mihai Barbu, consideră că clienta sa a fost supusă unui "linşaj mediatic, Antena 1 prezentând un montaj fără acordul lui Carmen Hara".

Realizatorul Dan Capatos, care îşi aniversează vineri ziua sa de naştere, a precizat că a dorit să demonstreze că Hara este "o clarvăzătoare impostoare".

"Nu văd de ce aş fi pus la zid. Pe problemele de limbaj cred că am făcut tot ce se putea face pe o emisiune, am oprit microfoanele, am cerut publicitate", a spus Capatos în apărarea sa.

Despre ediţia din 16 mai, care abundă în limbaj injurios, Dan Capatos a spus că ‘ o regretă’.

‘Cred că este prima emisiune în cele nouă sezoane de o asemenea violenţă. N-am nimic de comentat în apărarea mea. Nu aceasta este linia show-ului. Este o ediţie specială, în mod negativ, regret această emisiune’, a spus Dan Capatos.

Mircea Valeriu Deacă, membru CNA, consideră că emisiunea "Un show păcătos" este regizată, iar Christian Mititelu o apreciază drept "o jignire adusă demnităţii umane şi celor care se uită la asemenea emisiuni".

Amenda maximă a fost propusă de vicepreşedintele CNA, Ioan Onisei, propunere care a întrunit şase voturi "pentru" şi două "împotrivă".

"Emisiunea este ceva incredibil, chiar şi Capatos a recunoscut, motiv pentru care vă propun amenda maximă de 200.000 de lei", a spus Onisei.