Grupul Ţiriac Imobiliare anunţă prezenţa pe piaţa imobiliară din România a clubului rezidenţial STEJARII, un proiect de lux desfăşurat pe o suprafaţă construită de 99.360 mp şi înconjurat de o pădure de stejari de 200 de ha, protejată. Clubul rezidenţial STEJARII este primul proiect rezidenţial care include un club exclusivist şi reprezintă o valoare pe piaţă a investiţiei de 230 milioane de Euro.

Clubul rezidenţial STEJARII este localizat în nordul capitalei şi reprezintă o construcţie demarată în toamna anului 2006. Complexul rezidenţial de lux integrează 19 clădiri cu un regim de înălţime de S+P+4E şi cu un total de 535 de apartamente cu câte 2 până la 7 camere. Apartamentele au suprafeţe cuprinse între 108 şi 604 de mp, incluzând terasele vaste. Fiind o construcţie desfăşurată în 2 etape, prima fază a clubului rezidenţial STEJARII constă în 286 de apartamente ce se vor livra viitorilor rezidenţi începând cu primul trimestru al anului viitor, urmând ca restul de 249 de apartamente din cea de-a doua fază de construcţie să fie predate la cheie într-o perioadă ulterioară.

Proiectul oferă 1.230 de locuri de parcare, dintre care 212 sunt supraterane şi 1.018 sunt subterane. Întregul complex este prevăzut să reziste la un grad seismic de 8 grade. 800 de persoane sunt implicate în construcţia proiectului.

Clubul rezidenţial STEJARII este un proiect finanţat de către: BRD Groupe Société Générale, Banca Naţională a Greciei şi Banca Românească. Compania de construcţii este Bouygues România, arhitectul proiectului este Ionescu Arhitecture & Design, Project Management-ul este realizat de Gleeds şi designul interior de Architectura Group, iar Agentul exclusiv este Colliers International.

Data: 2 iunie 2008

Sursa: Ţiriac Imobiliare