Daniel Tudorache atacă ipocrizia lui Clotilde Armand

Daniel Tudorache a declarat că Clotilde Armand manifestă ipocrizie în comportamentul său.

El a menționat că acum edilul acuză și cere renumărarea, în timp ce în 2020, când a fost evidențiat un furt electoral, ea se opunea vehement.

Tudorache i-a transmis un mesaj direct către Clotilde Armand, afirmând că aceasta a pierdut și că ar trebui să înceteze să comită abuzuri și să nu mai facă spectacol. El a adăugat că George Tuță nu a furat voturi ca ea și că a fost ales de cetățeni.

„Clotilde are doar ipocrizie în vene. Acum acuzǎ şi cere renumǎrarea, dar în 2020 când a fost furtul dovedit, se opunea virulent. Clotilde, ai pierdut.

Nu mai comite abuzuri si nu mai face circ. Cu circ ai venit, cu circ vrei sa pleci. George Tuță nu a furat voturi ca tine, el chiar a fost ales de cetateni”, a declarat Daniel Tudorache.

Cursul alegerilor în Sectorul 1: George Tuță subliniază că victoria este a Sectorului 1, nu a unui individ

George Tuță, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, a menționat că, în urma centralizării partidului, a ieșit învingător în această competiție.

El a subliniat că, de fapt, Sectorul 1 este cel care a câștigat, deoarece după un mandat caracterizat de tulburări și scandaluri, intră într-o perioadă de normalitate,

George Tuță a menționat că Clotilde Armand încearcă să tergiverseze orice pentru propriul ei avantaj, în scopul de a descuraja oamenii să afle adevărul. El a adăugat că aceasta încearcă să manipuleze adevărul în orice mod posibil pentru a obține un avantaj personal.

Tuță a comunicat că au petrecut 60 de ore acolo și că nu vor ceda niciun milimetru. Declațiile au fost făcute pentru România TV.

„Clotilde Armand încearcă să tergiverseze orice pentru avantajul propriu, doar pentru a putea să-i descurajeze pe oameni să afle adevărul. Încearcă să manipuleze în orice fel adevărul pentru a fi dumneaei avantajată. Avem 60 de ore petrecute aici, nu cedăm un milimetru”, a declarat George Tuţă.

George Tuță a afirmat că întreaga echipă de la Consiliul General și Consiliul Local este prezentă acolo, deoarece conform legii au acest drept pentru a asista la întregul proces electoral.

El a menționat că au fost prezenți și în ziua votului și în timpul numărării voturilor. De asemenea, Tuță a precizat că au avut reprezentanți în secțiile de vot, candidați, care au asistat la numărătoare, iar toate procesele verbale au fost semnate de reprezentanții partidelor politice.

george tuta clotilde armand
SURSA FOTO: Colaj Capital – Facebook

Nu a existat nicio contestație în timpul votului sau al numărării voturilor din urne și nici la Biroul Electoral de sector nu s-a ridicat vreo problemă specială.

El a adăugat că singura problemă a fost generată de Clotilde Armand, pe care a descris-o drept cea mai mare problemă a Sectorului 1 până în ziua de duminică.

Tuță a opinat că bucureștenii au soluționat această problemă și a menționat că au fost mărturii ale umilinței la care au fost supuși oamenii care au muncit pentru a asigura buna desfășurare a procesului electoral.

„Întreaga echipă de la Consiliul General și Consiliul Local este prezentă aici, pentru că conform legii avem acest drept pentru a asista la întreg procesul electoral. Asta am făcut-o și duminică când s-a votat, asta am făcut și când s-a numărat.

Am avut oameni în secțiile de vot, candidați, care au asistat la numărătoare, iar toate procesele verbale au fost semnate de reprezentanții partidelor politice, nu a fost niciun fel de contestație pe parcursul votului, pe parcursul numărării voturilor din urne și nici aici la Biroul Electoral de sector nu este nicio altă problemă specială.

Singura problemă a fost generată de doamna Armand care este cea mai mare problemă a Sectorului 1 până în ziua de duminică.

Eu zic că bucureștenii au rezolvat acest lucru, pentru că am văzut cu toții imaginile și umilinţa prin care au fost supuși oamenii care au luptat și au avut răbdare, au consumat multă energie și mult efort pentru a fi în serviciul cetățenilor, pentru a-i ajuta pe cetățeni să-și exercite votul”, a mai spus George Tuţă.