Ciucă a lăudat administrația liberală de la Cluj

De asemenea, Ciucă a menționat că în interiorul partidului există o formulă pentru administrațiile locale care nu au reușit să obțină performanțe la nivelul dorit. A enunțat această formulă astfel: „Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe – Boc Emil”.

La Cluj, Nicolae Ciucă a exprimat că, pe lângă recunoașterea realizărilor și meritorii, a venit pentru a învăța. El a menționat că intenționează să învețe de la primar și președintele Consiliului Județean și a sugerat că ar putea exista o abordare la nivelul PNL pentru administrațiile care nu au reușit să atingă un nivel similar. El a formulat această idee astfel: „Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe – Boc Emil”. Aceste declarații au fost făcute sâmbătă, la Cluj.

„Am venit la Cluj, dincolo de a vă mulţumi şi a vă recunoaşte meritele şi rezultatele, realizările administraţiei liberale, am venit la Cluj să învăţ. Să învăţ de la dumneavoastră, domnule primar, domnule preşedinte al Consiliului Judeţean şi cred că putem să avem o formulă la PNL către administraţiile noastre şi ale altora, care nu au reuşit să ajungă la acest nivel: Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tişe – Boc Emil”, a declarat Nicolae Ciucă, sâmbâtă, la Cluj.

Liderul PNL a spus că administraţiile liberale se disting faţă de celelalte administraţii

Nicolae Ciucă a subliniat că este necesar să depășim acest nivel, argumentând că județul Cluj a trecut deja de stadiul de așteptare în dezvoltarea sa la nivel regional și național. El a menționat că acest lucru reprezintă un exemplu pe care liberalii ar trebui să îl urmeze și să îl reproducă. A adăugat că există alte județe precum Bihor, Alba, Sibiu, Brașov, Suceava, Iași, Arad, Caraș, Ilfov și Constanța, unde administrația liberală este performantă și se distinge în comparație cu celelalte administrații.

Liberalul a subliniat că acest lucru demonstrează că este posibil. El a insistat că este esențial ca liberalii să aibă încredere în ei înșiși și să continue să câștige încrederea cetățenilor în PNL, precum și în administrația și guvernarea liberală. Aceste remarci au fost făcute în contextul evenimentului de la Cluj.

„Trebuie să depăşim acest nivel. De ce spun asta? Ziceam mai devreme că judeţul Cluj a depăşit partea aceasta de aşteptare a dezvoltării la nivel judeţean şi la nivel naţional. Sigur nu este totul. Dar este un exemplu pe care noi, liberalii, trebuie să îl multiplicăm. Şi aşa cum se întâmplă la Cluj, cum se întâmplă la Bihor, la Alba, la Sibiu, la Braşov, la Suceava, la Iaşi, la Arad, la Caraş, la Ilfov, la Constanţa. Iată doar câteva exemple unde administraţia liberală performează şi se distinge faţă de celelalte administraţii. Asta înseamnă că se poate. Iar noi trebuie să căpătăm încrederea în noi înşine, asta înseamnă prin noi înşine, să avem încredere în noi înşine şi să continuăm să creştem încrederea cetăţenilor în PNL, în tot ceea ce înseamnă administraţia şi guvernarea liberală”, a mai precizat Ciucă.