Cîţu va fi dat afară?! Lovitură cruntă pentru Guvern. Se va întâmpla curând

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a oferit un interviu pentru publicația DC News, în cadrul căruia a vorbit despre momentul în care Guvernul condus de către premierul Florin Cîțu va cădea.

Potrivit președintelui PSD, căderea actualului Guvern ar înseamna un lucru bun pentru români având în vedere că prețurile au explodat în timp ce pensiile nu au fost indexate iar salariile înghețate.

“Pentru români ar fi bine să se întâmple cât mai curând. Fiecare zi care trece… vedem cu toţii scumpiri la carburanţi, la produsele alimentare cu 25% şi tu nu indexezi pensiile, îngheţi salariile, nu s-a declanşat nicio investiţie majoră în România…”, s spus Marcel Ciolacu pentru sursa anterior menționată.

Alegerile interne, nefinalizate

Totuși, liderul Partidului Social Democrat a menționat că acest lucru nu se poate întâmpla până când nu se vor termina congresele din interiorul USR-PLUS și PNL. Marcel Ciolacu a mai spus că partidele aflate la guvernare nu și-au terminat alegerile interne, motiv pentru care nu va exista o modificare a structurii acestei coaliții.

”Cred că până nu se vor termina congresele din interiorul USR PLUS şi PNL, nu va fi o modificare a structurii acestei coaliţii. (…) O decizie politică în acest moment nu se poate lua cât timp ei nu şi-au terminat alegerile interne. Când vor termina alegerile interne, vor şti care sunt preşedinţii aleşi de conducerile lor, se vor lua şi deciziile politice”, a declarat liderul Partidului Sociale Democrat, Marcel Ciolacu, în cadrul unui interviu pentru sursa anterior citată.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea