Claudiu Necșulescu are 56 ani și a vorbit deschis acum mai mulți ani despre retragerea sa de la cârma Jidvei. Milionarul are o avere estimată la 63-65 de milioane de euro și ocupă locul 92 în Top 300 Cei mai bogați români-Capital. Jidvei este cu siguranță o afacere de familie de succes, în care principalele valori sunt iubire, loialitate și respect, motto-uri după care comapania chiar se ghidează.

Afacerea Jidvei va rămâne pe mâinile Anei și Mariei Necșulescu, fiicele lui Claudiu Necșulescu, care deja sunt foarte puternic implicate în coordonarea companiei. Ana se ocupă de partea de marketing a Jidvei, iar Maria de coordonarea departamentului de vânzări.

Jidvei tocmai ce a sărbătorit 20 de ani de la înființare, iar totul a fost sărbătorit cu fast într-un eveniment organizat la Clubul Diplomatic din București. Moștenitoarele afacerii, dar și Claudiu Necșulescu, au urcat pe rând pe șcenă și au vorbit despre cum a ajuns afacerea Jidvei să fie ce este astăzi.

„Vreau să vă asigur că împreună cu sora mea vom duce mai departe tot ce au realizat tatăl și bunicul nostru și sper să aveți încrederea că Jidvei este o companie orientată către viitor și că ea va fi prezentă în viețile noastre multe generații de acum încolo.”, a declarat Maria Necșulescu.

Așa cum tatăl său, Liviu, i-a predat ștafeta afacerii, așa și Claudiu Necșulescu are toată încrederea în fiicele sale că vor gestiona așa cum trebuie compania Jidvei și că o vor duce pe cele mai înalte culmi, după cum altfel chiar acestea au promis.

„Sunt copleșit de emoție având în vedere că cele două fiice ale mele, pe lăngă prestația pe care au avut-o, și-au luat angajamentul de a continua bunul mers al acestui business. Îmi dau încredere și împlinire că lucrurile vor merge pe drumul pe care l-am pornit. De la eveniment a lipsit tatăl lui Claudiu Necșulescu, despre care fiul său a spus că și-ar fi dorit să fie prezent, dar nu s-a putut din motive obiective. Pentru mine familia Jidvei reprezintă foarte mult pentru că împreună am reușit să realizăm toate proiectele frumoase.”, a declarat Claudiu Necșulescu.

Două dintre vinurile de succes ale Jidvei poartă chiar numele fetelor, respectiv Ana şi Maria. Ambele surori au studiat la Londra, cea mare Matematică și Managemenet, iar cea mică Marketing, făcând astfel o echipă perfectă pentru a conduce o companie de succes.

sursa foto: Facebook Jidvei