Informați de ultimă oră în lumea sportului din România. Digisport.ro scrie că partida din acest weekend cu Chindia, care este programată pnetru sâmbătă, ora 15.00 ar putea să fie ultima pentru Dan Petrescu pe banca CFR-ului. Mai exact, sursa citată precizează că fostul internaţional ar fi devenit prima opţiune pe lista federaţiei pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, în vârstă de 40 de ani, în funcţia de selecţioner.

De menționat este faptul că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi şeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiţă au întâmpinat destul de multe dificultăți. Cei doi au fost refuzați atât de Gică Hagi cât și de Răzvan Lucescu cu care s-au și întâlnit.

În acest context Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, ar fi plecat la Cluj pentru a negocia venirea lui Petrescu la prima reprezentativă, anunță Digisport.ro. De menționat este faptul că tehnicianul campioanei s-a întors de curând, la Cluj.

Totodată, el a semnat și un acord, care este valabil până în 2024. În ceea ce privește salariul încasat, sursa citată precizează că acesta ar fi negociat un salariu stagional de 600.000 de euro.

Ce propunere de salariu va primi viitorul selecționer

Trebuie menționat că în urma celor 16 partide din acest sezonul, „Bursucul“ a înregistrat 8 victorii, 1 egal şi 7 înfrângeri, un lucru nu prea plăcut pentru angajatorii săi. Tocmai din acest motiv, nu este exclusă posibilitatea ca în cazul unei oferte concrete de la naţională, Petrescu să fie lăsat să plece, mai ales că rezultatele, per ansamblu, au fost sub aşteptări în acest ultim mandat al său, al treila, la CFR.

Sursa citată precizează că deși echipa este lider în campionat, a obţinut un singur punct în grupele Conference League fiind deja eliminată din competiţie cu o etapă înainte de final.

În ceea ce privește salarul pe care Petrescu ar urma să îl încaseze în cazul în care va lua funcția de selecționer, deținută de Mirel Rădoi, suma se ridică undeva la 300.000 de euro pe an, mai mare decât cea a lui Rădoi.

„250.000 de euro e salariul pe care l-a avut Mirel Rădoi, în fiecare an, ca selecţioner. Acum, federaţia e dispusă să mărească această sumă până la 300.000 de euro pe an”, mai arată sursa citată.