Fostul politician Elena Udrea și Adrian Alexandrov, om de afaceri în imobiliare, formează un cuplu de ani buni, iar cei doi au împreună o fetiță.

Fostul ministru al Turismului a fost o prezență mediatizată în presa românească, însă nu același lucru se poate spune și despre soțul acesteia, care până să formeze un cuplu cu ea era un necunoscut. Familia lui Adrian Alexandrov s-a ținut, însă mereu departe de camerele de filmat. Cu toate acestea, iată că tot au apărut în spațiul public câteva informații legate de soacra Elenei Udrea.

Potrivit wowbiz.ro, mama lui Adrian Alexandrov, Anișoara, nu locuiește în țară, ci este stabilită în Italia de câțiva ani buni. Din acest motiv, soacra Elenei Udrea nu a putut să fie aproape de nepoțica sa și să o vadă crescând.

Cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea?

Anișoara, în vârstă de 60 de ani, vizitează rar țara natală, iar atunci când o face, vine pentru vacanțe. Se pare că unul din locurile preferate de aceasta este Sulina. În Italia, femeia a început o nouă viață, și în prezent, este îngrijitoare. Pe lângă meseria actuală, mama lui Alexandrov este pasionată de croșetat. Un alt amănunt neștiut despre familia lui Alexandrov este că, soacra Elenei Udrea mai are încă un băiat și o fată, despre care nu se cunosc prea multe informații.

Însă, cu toate că se află la mii de kilometri distanță de familia sa, Anișoara reușește să păstreze legătura cu aceștia prin intermediul rețelelor de socializare.

În spațiul public au ieșit la iveală și câteva fotografii cu mama lui Adrian Alexandrov.

Cum arată și cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea. Motivul nebănuit pentru care femeia nu se află în țară, aproape de nepoțica ei