Într-o singură zi, cei mai avuţi 40  de oameni din lume şi-au sporit averea cu mai mult de 28 miliarde de dolari cumulat. Este probabil pentru prima dată când 10 magnaţi au câştigat într-o singură zi în jur de un miliard de dolari sau chiar mai mult.
Principalul câştigător al zilei a fost patronul Zara, Amancio Ortega, al patrulea cel mai bogat om de pe planetă, a cărui avere a sporit cu 2,37 miliarde dolari, până la 42,8 miliarde dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index. El a fost urmat îndeaproape de Carlos Slim, cel mai bogat om din lume, care a beneficiat de o creştere a averii cu 2,165 miliarde dolari, până la 72,5 miliarde dolari.
Dintre cei mai bogaţi 40 de oameni din lume, doar fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a înregistrat o scădere a averii, ce-i drept uşoară, cu 133 milioane dolari, întrucât acţiunile Facebook au fost printre puţinele care au scăzut vineri pe Wall Street, unde euforia s-a simţit din plin.
Totodată, Zuckerberg a reuşit să încheie lista celor mai avuţi 40 de oameni din lume, cu o avere de 15,8 miliarde dolari, după ce înainte de listarea pe Wall Street era cotat cu o avere de 19,1 miliarde dolari, fiind atunci al 29-lea cel mai bogat om de pe planetă.