Diana Șoșoacă i s-a destăinuit lui Dan Bittman. Cine sunt părinții senatoarei și cu ce se ocupă

Senatoarea Diana Șoșoacă a povestit în emisiunea ”Je suis Bittman” despre familia ei și despre persoanele care i-au dat viață. În plus, ea a vorbit și despre bunicul și bunica sa, care au avut mare grijă de ea.

”Din partea mamei, îl am pe bunicul care a fost luptător în al Doilea Război Mondial și a luptat la Cotul Donului și este cel care a adus regimentul, ce a mai rămas din el, pe jos, șașe luni de zile, până în România. (…) Bunicul era din Drăgășani și, vă spun, era un oltean din ăla aprig.”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatoarea a povestit că a locuit în Munții Lotrolui pentru că acolo, tatăl ei lucra ca inginer la Centrala Lotru-Ciunget. Diana Șoșoacă spune despre tatăl ei că este ”de o cultură fantastică”. Senatoarea a povestit că perioada în care a locuit în Munții Lotrului a călit-o, deoarece tatăl ei pregătea un mic dejun special și apoi înota în râu două ore zilnic.

Diana Șoșoacă a mai spus că ea nu a fost crescută de părinții ei, deoarece aceștia s-au despărțit când aveau un an și că  fost crescută de bunici.

”Pentru mine, cel mai important om din viața mea a fost bunica mea, Dona. Semănăm din ce în cel mai mult. A fost o femeie care, la 75 de ani, a plecat singură în Canada să vadă Niagara, dorința vieții ei.”, spune aceasta.

Mama Dianei Șoșoacă și-a pierdut locul de muncă din cauza senatoarei

Având în vedere că mama sa a fost medic, a trebuit să locuiască la țară pentru că, pe vremea aceea, stagiul medicilor trebuia făcut în mediul rural. Senatoarea a povestit o întâmplare tristă care o implică pe mama ei și care s-a petrecut anul trecut. Aceasta și-a pierdut locul de muncă din cauza Dianei Șoșoacă, după cum chiar aceasta povestește.

”Mama este medic ginecolog. Din cauza mea, și-a găsit cabinetul în stradă, la spitalul unde lucra și i s-a spus: ”să-i mulțumești lui fii-ta pentru lupta ei” și au scos-o la pensie anul trecut.”, a dezvăluit senatoarea.