Binecunoscutul artist Dan Bittman va debuta la Evenimentul Zilei într-un nou show incendiar în care vor fi intervievate diferite personalități ale vieții publice. În prima ediție, acesta o are ca invitată pe Elena Udrea, fost om politic și ministru.

Prima ediție a emisiunii „Je suis Bittman” va fi difuzată joi, 15 aprilie, cu începere de la ora 20.00, pe canalul de YouTube Evz – Capital.

În noul show, Dan Bittman a reușit să o facă pe Elena Udrea să plângă. Fostul ministru a izbucnit în lacrimi în timpul dialogului, care este difuzat pe pagina de Youtube Evz – Capital.

 

Subiecte sensibile pentru Elena Udrea

În cadrul interviului, Dan Bittman și Elena Udrea au atins mai multe subiecte sensibile pentru fostul politician. Rememorând aceste capitole, care i-au marcat viața, ea nu și-a mai putut stăpâni emoția. În acest moment, fostul ministru Elena Udrea nu s-a mai putut controla și a izbucnit în lacrimi.

Un nou show realizat de Dan Bittman

Dan Bittman debutează cu show-ul „Je suis Bittman” pe canalul de YouTube Evz – Capital, emisiunea urmând să fie difuzată și pe pagina de Facebook evz.ro. În noul show incendiar, Dan Bittman va realiza o serie de interviuri cu personalităţi ale vieţii publice din România, în maniera sa proprie.

Dan Bittman este un cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune care s-a intersectat, de-a lungul timpului cu numeroși oameni speciali şi cu situaţii de viaţă mai puţin obişnuite. De asemenea, este solistul vocal al formației Holograf, încă din anul 1985. La data de 10 decembrie 2004 acestuia i-a fost conferit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B – „Muzică”, „pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizației și istoriei românești”.

Pentru a putea viziona edițiile show-ului „Je suis Bittman” cei interesați trebuie să se aboneze la canalul de YouTube Evz – Capital şi dea like paginii de Facebook evz.ro.