Tudor Chirilă administrează două companii, una fiind Agenţia de vise SRL, specializată în activităţi suport pentru interpretare artistică şi spectacole, iar cealaltă este Firma lu` Tudor SRL, cu activităţi de creaţie artistică.

În 2017, compania Agenţia de vise SRL i-a adus un profit de 65.111 lei (circa 15.000 de euro). în timp ce a doua sa societate, Firma lu` Tudor SRL, a avut un profit de 482.029 de lei (peste 100.000 de euro). Câştigurile sale din televiziune au fost astfel de aproape şase ori mai mari decât cele din activitatea muzicală, scrie wowbiz.ro.

De altfel, Alături de „Agenția de Vise”, compania sa de management și booking artistic, a derulat foarte multe proiecte cu impact social și cultural, printre care “Chirilă în licee”, un turneu de mentorship în liceele din București, “Cruciada Culturii”, “Premiile Ioan Chirilă” etc.

În ceea ce priveşte Firma lu` Tudor SRL, între 2013 şi 2017, profitul net total a fost de aproximativ 1 milion de lei (aproximativ 225.000 de euro). în timp ce firma din domeniul muzical i-a adus un câştig de aproape 300.000 de lei.

Tudor Chirilă s-a născut la 28 mai 1974, în București. A fost solistul formatiei Vama Veche, apoi a fondat formația Vama. Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai importanți regizori români. Tudor Chirilă s-a implicat totodată şi în numeroase campanii sociale. În 2014, a devenit antrenor la „Vocea României”.