Toate joburile sunt în domeniul finanțe-contabilitate, potrivit anunțurilor de recrutare postate pe site-ul eJobs.ro.

Pentru toate joburile scoase la concurs Huawei oferă un salariu competitiv, beneficii atractive și oportunitatea de dezvoltare în cadrul unei companii în plină creștere.

Totodată, firma le garantează candidaților dezvoltare profesională și personală, datorită coaching-ului individual de la locul de muncă, trainingurilor de standard înalt și expunerii internaționale.

Huawei a scos la concurs patru posturi pentru jobul Junior Accounts Payable Accountantof EU Shared Service Centre. Candidatul ideal este absolvent al unei facultăți în domeniul economic, preferabil în Contabilitate, iar dacă are și experiență de lucru în domeniul contabil, va avea un avantaj în plus. Totodată, acesta trebuie să aibă un nivel bun de lucru în Microsoft Office și, eventual și în Oracle. De asemenea, candidații trebuie să aibă un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze, să cunoască contabilitatea de bază IFRS, dar și principiile contabilității. Persoanele care vor fi angajate trebuie să fie responsabile, profesioniste, punctuale, organizate, atente la detalii și capabile să lucreze în echipă. Află AICI mai multe detalii despre acest job.

 

 

 

Cel de-al doilea job pentru care Huawei angajează cinci specialiști este Sales Accountant EU Shared Service Center. Pentru acest post ai nevoie de Bacalaureat în Finanțe, Contabilitate sau Economie, dar și de o experiență de lucru în domeniu de minimum doi ani. Vor avea prioritate candidații care sunt familiarizați deja cu ERP (Oracle sau SAP).

Pe lângă limba engleză pe care candidatul trebuie să o vorbească fluent, este recomandată și cunoașterea unei alte limbi străine. De asemenea, persoanele interesate trebuie să aibă abilități excelente de comunicare și spirit de echipă, precum și să dea soluții contabile.

Află AICI mai multe informații despre acest post și depune-ți CV-ul, dacă ești interesat.

 

https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/sales-accountant-eu-shared-service-center/676166

 


Te-ar putea interesa și: