Compania IT va implementa un sistem informatic integrat producatorului de geamuri Gerom din Buzau, informeaza un comunicat CG&GC IT. Investitia Gerom in acest proiect se situeaza in jurul sumei de 200.000 euro iar sistemul va include solutia ERP Microsoft Dynamics Nav, consultanta si infrastructura IT&C.

 

Derularea proiectului se va face in doua etape, prima avand ca obiectiv modernizarea infrastructurii IT&C. Astfel, CG&GC IT a instalat la sediul Gerom patru servere (Server Exchange, ISA, SQL si server de aplicatii), precum si o solutie de securitate BitDefender.

 

Proiectul de infrastructura a vizat realizarea unei retele locale, capabila sa suporte viteze de transfer a datelor de 10/100 Mbps, in tehnologie Ethernet. Proiectul a cuprins 100 de posturi de lucru, in cladirea principala, cu patru nivele si in alte cinci locatii mai mici, distribuite pe o suprafata de 1.500 mp. In total, s-au folosit 15.000 metri de cablu UTP si 1.500 metri de fibra optica.

 

Principala componenta a proiectului o reprezinta implementarea solutiei ERP Microsoft Dynamics Nav, impreuna cu LLP Bucharest.

 

In urma raportului de consultanta preliminar, CG&GC si LLP Bucharest au identificat modulele necesare si etapele de implementare. Modulele care urmeaza a fi implementate sunt Management Financiar, Achizitii, Gestiunea Stocurilor si Productie. De asemenea, cei doi implementatori vor asigura dezvoltarea a doua componente pe specificul clientului, Calitate si Business Intelligence.

 

Sursa: Capital