Astfel, vineri, 15 august, trenul Regio 13801 va pleca din Bucureşti Gara de Nord la ora 2,50 şi va sosi în Mangalia la ora 8,21. Va avea opriri în toate staţiunile de la malul mării. Duminică după amiază, în data de 17 august, trenul Regio 13802 va pleca din Mangalia la ora 16,20 şi va sosi în Bucureşti Nord la ora 21,45.

La aceste trenuri, tariful este de 19,9 lei/sens/călătorie, prin oferta Bilet de Weekend. Aceste tarife sunt valabile pentru 4 weekend-uri consecutive, iar rezervarea locului nu este obligatorie.

De asemenea, CFR Călători informează că agenţiile de voiaj nu vor avea program de lucru cu publicul în data de 15 august. Sâmbătă şi duminică, agenţiile de voiaj CFR Călători vor funcţiona după programul normal. Pentru a evita aglomeraţia de la casele de bilete, CFR Călători recomandă pasagerilor să îşi cumpere bileţele cu anticipaţie, online de pe www.cfrCălători.ro, de la automatele XsellKiosk din gările mari, de la automatele ZebraPay din marile centre comerciale, de la agenţii de voiaj CFR şi de la agenţii de turism acreditate. AGERPRES