'Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul că respinge ca neîntemeiată cererea de deschidere a procedurii insolvenţei. Respinge ca rămasă fără obiect cererea de suspendare a executării sentinţei apelate. Respinge ca neîntemeiată intervenţia în interesul intimatei', conform soluţiei publicate pe ECRIS, care precizează că soluţia este definitivă.

GSL Logistic a cerut, la sfârşitul anului trecut, insolvenţa Carrefour, în calitate de creditor, iar Carrefour România SA a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia debitorului.

La acel moment, Carrefour România a considerat ca fiind 'neîntemeiată' hotărârea privind procedura de insolvenţă împotriva sa, decisă de o instanţă de judecată a Tribunalului Bucureşti.

'Carrefour România SA a luat cunoştinţă de pe portalul instanţelor de judecată de existenţa unei hotărâri judecătoreşti de deschidere a procedurii insolvenţei împotriva sa. Carrefour România SA consideră că această hotărâre este netemeinică, întrucât situaţia financiară a Carrefour România SA este extrem de solidă, iar pretinsa creanţă a societăţii comerciale care a declanşat această procedură judiciară a fost deja achitată, cererea sa fiind lipsită de obiect. Avocaţii noştri au fost mandataţi să iniţieze toate demersurile legale care se impun pentru atacarea acestei hotărâri, care încă nu a fost comunicată oficial societăţii noastre', se arăta într-un comunicat al lanţului de retail, remis, pe 31 decembrie 2013.AGERPRES