ANTRENAMENTUL MEMORIEI
2.200 EXEMPLARE

În cartea scrisă de Annette ­Brunsing, se arată că metodele eficiente de memorare antrenează toate tipurile de memorie (intelectuală, afectivă, figurativă, senzorială etc.). Cartea este destinată celor a căror profesie necesită memorarea unor nume, numere şi fapte, dar şi celor care doresc să îşi îmbunătăţească aceste abilităţi în viaţa personală. Apărută la editura All, cartea poate fi achiziţionată la preţul de 14,9 lei.

 

208-51125-04_top_locul2.jpgCURS DE VÂNZĂRI
2.000 EXEMPLARE

Publicat la editura Curtea Veche, volumul este scris de unul dintre cei mai apreciaţi autori de literatură motivaţională, Zig Ziglar. Este o carte scurtă, uşor de citit şi de înţeles, care se adresează nu numai celor care activează în domeniul  vânzărilor, dar şi celor care nu au legătură cu acest domeniu. Preţul cărţii este de 16 lei.

208-51126-04_toplocul3.jpgLEBĂDA NEAGRĂ
1.700 EXEMPLARE

Nassim Nicholas Taleb, autorul acestui best-seller apărut la editura Curtea Veche, dezvoltă în cartea sa una dintre temele sale preferate: toată lumea subestimează importanţa evenimentelor puţin probabile în anticiparea viitorului. Aceste evenimente sunt denumite de autor „lebede negre”. Taleb a devenit, odată cu apariţia acestei cărţi, unul dintre cei mai cititi eseişti din lume, tradus în peste 25 de limbi. Volumul poate fi cumpărat la preţul de 27 de lei.