“Ne aflăm la începutul revoluţiei 3D şi Smart Tv, iar angajamentul LG este acela de a demonstra consumatorilor că aceste tehnologii reprezintă cu adevărat viitorul,” a declarat Ioana Cristescu – Senior Marketing Manager LG Electronics România. “Considerăm că prin conectarea la internet, televizorul îşi schimbă treptat modul de utilizare, devenind centrul entertainmentului în locuinţele consumatorilor care doresc să ţină pasul cu tehnologia de vârf.”

Noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV oferă consumatorilor  interfaţă actualizată, cu un design nou, care permite accesul mai facil la conţinut şi posibilităţi multiple de customizare. De-a lungul anilor precedenţi,  LG a îmbunătăţit permanent platforma Smart TV prin adăugarea a peste 1.200 de aplicaţii şi servicii de conţinut premium. Mai mult, platformei LG Smart TV i-a fost integrată funcţia de căutare pentru a permite accesul mai rapid şi mai uşor la acest conţinut.

Începând cu anul acesta, au fost adaugate pe platforma SmartTV şi aplicaţii locale pentru a oferi consumatorilor români informaţii şi conţinut local de interes. Primele aplicaţii locale sunt Port.ro si Cinemagia.

Noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV include ochelarii Cinema 3D de ultimă generaţie, cu un nou design, cu o greutate redusă, fără baterii şi economici.

Funcţii inedite

Bazată pe teoria tehnologiei 3D, Dual Play este soluţia pentru o experienţă absolută pentru pasionaţii de jocuri video. Cu ajutorul funcţiei Dual Play şi al ochelarilor speciali Dual Play, pasionaţii de jocuri pot vedea două imagini complet diferite, spre deosebire de tradiţionalul ecran divizat.

Prin intermediul tehnologiei 3D Zooming, sunetul este sincronizat perfect cu profunzimea imaginilor 3D care se derulează pe ecran, pentru a oferi o experienţă de vizionare 3D completă.

În plus, noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV încorporează funcţia specifică de conversie 2D în 3D, care oferă posibilitatea de acces nelimitat la orice tip de conţinut 3D. În acelaşi timp, utilizatorii pot accesa filme şi jocuri 3D din aplicaţia 3D World prezentă în zona de aplicatii pe toate televizoarele care detin platforma Smart TV.

O altă inovatie care sporeşte confortul de utilizare este noua telecomandă LG Magic Remote care facilitează o navigare şi o căutare mai uşoară şi intuitivă. De exemplu, pentru a efectua o căutare, utilizatorii nu mai trebuie să tasteze fiecare literă prin meniuri folosind telecoamnda clasică, ci pot pot avea acces instant la conţinutul dorit.

Social Center este o funcţie specifică Smart TV prin care utilizatorii pot păstra legătura cu prietenii prin intermediul reţelelor sociale în timp ce vizionează programele TV. Funcţia Smart Share Plus permite utilizatorilor să acceseze wireless conţinutul stocat pe dispozitivele digitale

Întreaga experienţă de vizionare este asigurată de un ecran IPS performant şi de tehnologia Nano Full LED, cea mai avansată tehnologie LED, reprezentând apogeul inovaţiei în domeniul calităţii imaginii pentru un ecran LCD.