Procedura de achiziție a fost simplificată în așa fel încât să poată cumpăra mai mulți interesați stocurile. Astfel, trebuie achiziționate minimum 100 de produse din stoc, și ele pot fi vizionate săptămânal.

ANAF  vinde, însă și cele mai ciudate produse, toate confiscate de la comercianți care nu aveau documente pentru respectivele produse. Astfel, Capital, vă prezintă lista haioasă a produselor pe care le puteți cumpăra de la ANAF.

Pentru cei cu plăceri vinovate, ANAF scoate la vânzare, la Bihor, la un preț accesibil pentru oricine, 22 de păpuși gonflabile, la 2 lei bucata. Cel interesat va fi obligat să le cumpere pe toate.

Fiscul nu i-a uitat nici pe cei smeriți. Și pentru că Dumnezeu, dar mai ales Arsenie Boca îmbogățește pe oricine cu sfințenia sa,  ANAF a scos la vânzare, în Hunedoara, o gamă întreagă de produse cu chipul lui Arsenie Boca. Cărțile poștale laminate sunt 2 lei bucata și este disponibil un stoc de 77 de bucăți. Pachetele suvenir cu Arsenie Boca sunt și ele la promoție, după ce au fost confiscate de la un evazionist. Și se vând cu 2 lei bucata. Cele șapte pachete își așteaptă cumpărătorii credincioși. Breloc de chei cu Arsenie Boca este o altă variantă pusă la dispoziție de ANAF. Prețukl este de 3 lei bucata și pentru că cererea e mare, au mai rămas doar 10 bucăți.  Calendarele mari cu Arsenie Boca sunt de asemenea foarte cerute. Motiv pentru care ANAF mai are pe stoc doar 2 bucăți, la 3 lei bucata. O altă variantă disponibilă este tabloul cu chipul lui Arsenie Boca, pe diferite dimensiuni. Prețul pornește de la 2 lei bucata. Cruciulițele de parbriz cu chipul lui Arsenie Boca  costă 2 lei bucata și mia sunt disponibile 7. Plăcuțele magnetice cu chipul lui Arsenie Boca sunt cele mia ieftine, costând 0,5 lei bucata.

Ieșind din cele sfinte, găsim în aceeași listă, un butoi din lemn confecționat artizanal, lungime 30 cm, diametru 16 cm- 1 bucata, pe care ANAF îl vinde la Bihor cu 15 lei.

Nu știm cine ar fi interesat de acest produs, însă tot ANAf, tot la Bihor, vinde geamuri termopane sparte, folosite, uzate cu 30 de lei bucata.

Pentru cei care doresc să își cumpere un telefon mobil cu banii de o prajitură, ANAF, la Călărași, le poate veni în întâmpinarea nevoilor, cu un telefon marca Samsung la 5 lei.
Și pentru că tot e Crăciunul, la Hunedoara, Fiscul are de vânyare postere cu Moș Crăciun cu 1,4 lei bucata.

De la ANAF  Prahova viitoarele mirese își pot cumpăra rochie de mireasă cu 400 de lei. Atenție însă, stocul este limitat.