Magazinul, care  va fi deschis publicului începând de mâine, are o suprafaţă totală de 260 metri pătraţi, din care 160 sunt destinaţi retailului. Cei care îi vor trece pragul vor beneficia de o reducere de 10% la achiziţionarea produselor Mac, iPhone sau iPod.
iStyle a investit 250.000 de euro în noul magazin şi intenţionează să mai deschidă alte două unităţi în următoarele 12 luni.
iStyle are patru magazine în ţara noastră, ultimul fiind inaugurat anul trecut, la începutul lunii aprilie, în Afi Palace Cotroceni, din Bucureşti. Acesta are o suprafaţă de 125 de metri pătraţi. Compania a investit 150.000 de euro în magazin şi estima la inaugurare vânzări de 100.000 de euro pe lună în primul an.
iStyle este unicul  premium reseller Apple din ţara noastră. Compania a înregistrat vânzări de 6,2 milioane de euro în 2011, în creştere cu 27% faţă de anul precedent.
Printre reselleri autorizaţi se mai numără eMAG, Altex, MediaGalaxy și Noumax. În ceea ce priveşte distribuţia produselor Apple în ţara noastră, Apcom România este unicul distribuitor autorizat Apple în România.