Cel mai bun prieten al bestiei, vecinul care a și primit un telefon cu cartelă de la el, a făcut noi dezvăluiri. Acesta a povestit că Gheorghe Dincă își ajuta toți vecinii la diverse treburi casnice și că nu le cerea bani pentru acest lucru. În schimb, când el solicita ajutor, de fiecare dată, plătea.

Vecinul, care a fost astăzi audiat de anchetatori, a dezvăluit că a văzut-o pe soția lui Gheorghe Dincă în curte, ultima dată pe la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Acesta a subliniat că monstrul se comporta frumos cu consoarta lui și că niciodată nu a avut reacții deviante față de familie în prezența lui. Mai mult decât atât, el a dezvăluit și că Dincă nu mergea niciodată la restaurant sau cârciumă și că prefera să rămână în curtea lui. Nimeni nu avea voie să intre în casă.

Vecinul a mai povestit și că Dincă voia să vândă proprietatea de la Caracal pentru a se muta la Timișoara și că nu știe nimic despre vreun abuz la adresa fiicei. Mai multe surse au povestit că Daniela Dincă ar fi fost violată în anul 2001 de tatăl său, însă aceasta a infirmat zvonurile în acest sens.