BitDefender, Kaspersky şi Panda Security sunt producătorii de soluţii de securitate care au lansat deja în ţara noastră versiunile 2011 ale produselor lor. Află mai jos care dintre aceste soluţii oferă cea mai bună protecţie.

Atunci când vine vorba despre alegerea unei soluţii de securitate utilizatorii sunt nedumeriţi şi nu ştiu ce produs să aleagă sau care este mai potrivit pentru nevoile lor. Având în vedere că majoritatea utilizatorilor de PC-uri folosesc zilnic Internetul, aceştia trebuie să se orienteze în primul rând către soluţiile dedicate securităţii pe Internet.

Kaspersky Internet Security 2011 este cea mai nouă suită de securitate pentru utilizatorii individuali lansată de Kaspersky Lab şi a obţinut deja certificarea VB100 în urma testelor realizate de publicaţia britanică Virus Bulletin.

Kaspersky Internet Security 2011 a neutralizat 100% din totalul malware-ului polimorf şi al programelor periculoase „in-the-wild” folosite pentru testarea modulului de scanare la cerere, precum şi a celui de protecţie în timp real.

Antivirusul încorporează mai multe tehnologii de securitate printre care se numără System Watcher, Safe Surf şi Safe Run şi oferă de asemenea cel mai bun modul de control parental.

Modulul de control parental a fost premiat cu Gold Award pentru cel mai bun nivel de filtrare a link-urilor către site-urile neadecvate – 96%. Gradul de filtrare pentru resursele web în limba rusă a fost de 95%, iar cel pentru resursele web în limba engleză a fost de 97%, depăşind considerabil celelalte suite de securitate, care nu au putut atinge pragul de 90%.

O funcţie nouă importantă a Kaspersky Internet Security 2011 este posibilitatea de a le instala pe maşini care sunt deja infectate, chiar şi cu programe periculoase sofisticate, cum ar fi rootkit-urile, care, în general, încearcă să blocheze instalarea de programe antivirus.

Kaspersky Internet Security
Licenţă :1 an/1 calculator
Preţ: 190 lei

Panda Internet Security 2011, consum de resurse cu 50% mai mic

Cei de la Panda Security promovează noile soluţii de securitate pentru 2011 ca fiind cele mai bune de pe piaţă, mai ales că Panda Internet Security 2011 a obţinut primul loc în cele mai noi teste, primind certificarea Advanced + şi având functionalităţi net superioare faţă de toate suitele concurente ale Symantec, ESET, AVG, Kaspersky, F-Secure şi Trend Micro.

Testul efecutat, în luna august, a analizat impactul suitele de securitate asupra performanţei sistemului şi a subliniat eficacitatea tehnologiilor de protecţie proactivă de la Panda şi minimizarea impactului asupra performanţei utilizatorilor.

Toate noile soluţii Panda dispun de tehnologia Collective Intelligence care este folosită de o reţea de milioane de utilizatori la nivel global şi oferă o protecţie sporită împotriva ameninţărilor informatice cunoscute şi necunoscute şi asigură un consum de resurse cu 50% mai mic faţă de versiunile anterioare, în cazul rulării pe Windows 7.

Panda Internet Security 2011
Licenţă:1 an/3 calculatoare
Preţ: 120 lei


Protecţie personalizată cu BitDefender Internet Security 2011

BitDefender a lansat chiar azi noua generaţie de produse în limba română destinată utilizatorilor individuali. Noile soluţii vin cu o detecţie mult îmbunătăţită, funcţie de QuickScan, care înseamnă detecţie mai bună şi timpi de răspuns superiori pentru cele mai riscante şi frecvente activităţi pe calculator şi Search Advisor, care avertizează asupra paginilor web, afişate în lista de rezultate ale motoarelor de căutare, care pot răspândi programe spyware sau conţinut

De asemenea BitDefender Internet Security opreşte atacurile asupra datelor personale şi opreşte mesajele e-mail nesolicitate, dar şi criptează datele personale, astfel încât să nu ajungă în mâinile altora prin intermediul e-mailului.

Site-urilor care îţi urmăresc activitatea online, reţele de socializare sau mesageria instant sunt de asemenea monitorizate de noua soluţie.

O funcţie pe care mulţi o vor găsi utilă este Modul de Joc şi Laptop . Aceste moduri de funcţionare oferă o experienţă sigură şi fără întreruperi în timpul rulării, prelungesc durata de viaţă a bateriei, reduc  încărcarea sistemului şi întreruperile prin diferite mesaje din produs în timpul activităţilor favorite.

BitDefender Internet Security 2011
Licenţă:1 an/3 calculatoare
Preţ: 159 lei