Prinţul Hans-Adam deţine grupul bancar LGT şi are o avere de familie în valoare de 7,6 miliarde de dolari. Peste jumătate din această sumă, 4 miliarde de dolari, reprezintă averea sa personală. Conducătorul principatului Liechtenstein deţine de asemenea o important colecţie de artă, din care mare parte este expusă în cadrul Liecfhtenstein Museum din Viena.

LGT Group este un grup bancar privat care aparţine Casei de Liechtenstein. LGT, Liechtenstein Global Trust, este cea mai mare afacere de familie din Europa şi este deținută în totalitate de către Fundaţia Printul de Liechtenstein.

LGT are sediul în Vaduz, capitala principatului Liechtenstein şi are aproximativ 1950 de angajati în peste 20 de birouri din intreaga lume: Asia, Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord și America de Sud.

LGT, opereaza prin mai multe divizii:

     Private Banking – LGT Private Banking oferă servicii de administrare a averii pentru persoane fizice;

     Alternative Asset Management – LGT Capital Partners este un manager de investiții alternative, cu aproximativ 60 miliarde de dolari capital de investit în fonduri de investiții, fonduri speculative și investițiile de capital privat.