Cotidianul britanic The Sun scrie, vineri, că Manchester City, adversara FC Timişoara în play-off-ul Ligii Europa, a făcut o ofertă absolut „năucitoare” pentru atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici, cu un contract pe patru sezoane în care va câştiga 116 milioane de euro.

Conform The Sun, Ibrahimovici ar deveni cel mai bine plătit jucător din lume, întrecându-i pe Lionel Messi de la FC Barcelona sau Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

Miliardarul Mansour bin Zayed Al Nahyan, proprietarul grupării Manchester City, a luat legătura cu reprezentantul jucătorului Mino Raiola pentru a-l informa despre această ofertă fabuloasă.

Potrivit The Sun, Ibrahimovici câştigă în prezent la Barcelona 11 milioane de euro, mai puţin de jumătate din 29 de milioane de euro cât ar câştiga la City, club care are în atac nume mari: Tevez, Adebayor, Santa Cruz şi Bellamy.

„Manchester City a demonstrat cât de mult îl doreşte pe Zlatan şi, deşi el este bine plătit la Barcelona, totuşi oferta este dintr-o altă lume”, a declarat un apropiat al jucătorului suedez.