In secolul vitezei cel mai comod este sa comanzi produsul si sa ti se livreze acasa. Cu toate acestea, foarte multi romani sunt reticenti in a comanda pe internet dar in piata online sunt cateva magazine care ofera servicii mult mai bune decat ofera magazinele traditionale. De exemplu, WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania ofera servicii diversificate clientilor sai, servicii care nu sunt posibile in mediul off-line. Pe langa cele 4500 de modele de ceasuri si peste 40 de branduri din portofoliu ( ceasuri Tissot, ceasuri Seiko, Fossil, Casio si altele), WatchShop.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a returna produsul cumparat in termen de 365 de zile de la achizitie, serviciu care nu este posibil in magazinele traditionale. In plus, in caz de retur, in cazul in care clientul solicita returnarea banilor, acestia i se ofera inapoi pe loc.

De la inceputul lunii Ianuarie, pentru a-l ajuta pe client sa comande mai relaxat, WatchShop.ro a introdus serviciul de Retur Gratuit. Aceasta facilitate ii va ajuta pe viitorii clienti sa cumpere mai relaxat, chiar din confortul caminului lor. In acest fel, aducem Showroomul in casa fiecaruia. Nu trebuie sa te mai deplasezi pana la magazin, poti proba acasa, fara grija, un ceas, iar in cazul in care nu ti se potriveste il poti returna gratuit.

Asadar va asteptam sa testati serviciile noastre speciale pentru a va convinge ca puteti cumpara ceasuri online fara grija, ca le puteti proba, returna fara a fi nevoiti sa oferiti explicatii.

Te-ar putea interesa și: