Joi dimineaţă, oamenii legii au efectuat patru percheziţii în judeţul Giurgiu, în dosarul deschis în luna iunie după jaful din casa Gabriel Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu.

În urma verificărilor, au fost găsite până în prezent trei ceasuri furate din casa lui Gabi Bădălău.

Poliţiştii cercetează patru persoane în acest caz, în care prejudiciul este estimat la 70.000 de euro. Principalul suspect în cazul furtului ar fi chiar şoferul lui Bădălău junior, scrie G4Media.

“În seara zilei de 18 Iunie a.c., Poliţia orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns in locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, efectuându-se cercetări pentru identificarea autorilor”, se arătă în comunicatul Poliţiei, emis pe data de 19 iunie.

Potrivit primelor informații, se pare că hoții ar fi profitat de ploaia torențială pentru a intra în casă și nu ar fi lăsat amprente. Ei ar fi furat din casa lui Gabi Bădălău 15 ceasuri, dintre care două de aur, precum și 30.000 de euro.

Imobilul avea camere de supraveghere instalate, dar acestea erau nefuncționale. Mai mult, odată ajunși, polițiștii au găsit o parte din bunurile reclamate ca fiind furate.

În noiembrie 2018, hoții au spart și casa lui Niculae Bădălău, eveniment în urma căruia senatorul PSD amenința că își va cumpăra un pistol.